dinsdag 23 september 2014

Programmatie 70 jaar scouts gooik

Vrijdag (03/10)
Vrijdag is er Scoutscafé waar iedereen welkom is om gezellig een 'trappistje' te komen drinken. Zo kunnen oud-scouts, nieuwe leden, geïnteresseerde ouders, vrienden, ...  elkaar leren kennen en verhalen uitwisselen. Wij zijn er zeker van dat dit een nostalgische avond zal worden!
Natuurlijk zal er ook een streepje muziek worden gespeeld en zal u talrijke foto's kunnen bewonderen.
Voel u zeker niet geremd om de huidige leiding aan te spreken i.v.m. nieuwe ideeën of eventuele veranderingen.
Randactiviteiten zullen beperkt blijven tot nagelklop, een gezellig vuurtje en wat muziek. Iedereen is welkom vanaf 20.00u.

Zaterdag (04/10)
Vandaag beginnen we vanaf 14.00u. We hopen dat we het weer mee hebben want de meeste activiteiten zullen buiten doorgaan. Indien er regen verwacht wordt, zal het terrein overdekt worden. Dus geen reden om niet af te komen!

Om 15.00u hebben wij een presentatie voorzien over het komende buitenlandse kamp te Tjechië. Wij raden ouders zeker aan om hier aanwezig te zijn, hier kunnen zij met al hun vragen en inlichtingen terecht.
Doorlopend kan er genoten worden van een goeie pot bier met de nodige randactiviteiten. Er is ook de mogelijk om te smullen van een goed stuk vlees (aan 't spit).

Het lokaal zal worden omgetoverd tot een scoutsmuseum waar een kleine geschiedenis van de scouts zal worden geprojecteerd. In de namiddag zal er ook een 'Skoeterun' met tal van opdrachten worden georganiseerd, voor jong en oud. Zeker de moeite waard!

Uiteraard zullen we de dag afsluiten met een groot kampvuur  'op zen skoetes'!
Tegen de avond zal de muziek verzorgd worden door enkele muziekgroepen. Na deze optredens zullen enkele dj's nog tot de vroege uurtjes plaatjes draaien!
Er is de mogelijkheid om een tent op te slaan op onze Scoutscamping.
 
Het belooft een heuse dag te worden en we rekenen op veel aanwezigheid!

Aangename Fodi, Enthousiaste Perri, Plezierige Beo, Waardevolle Chinchilla, Beheerste Krokodil, Geslepen Wasbeer, Gemoedelijke Olifant en Behulpzame Slaapmuis. 

Scoutsgooik

Geen opmerkingen: